Sub folders not showing up

homepage Forums Support / Help Sub folders not showing up

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Jérôme Obbiet 2 years, 6 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #3842

    Robert.Summers
    Participant

    I have a site and within the root I have a folder called years, within those I have folders for 2013/2014/2015. Each of those folders contain whole sites. On the main index.html I have links under archives pointing to index.html within those folders but when I click on them I get an WordPress a Oops! That page cannot be found error. Can I not add sub-sites in this fashion?

    #3845

    Jérôme Obbiet
    Keymaster

    What is your structure exactly?

    are you using 2013/2014/2015 as sub-folder in a Muse site that you uploaded in the mtw-themes (you can’t, create 4 folder)
    or
    2013/2014/2015 is a the root of your WordPress maybe try to use the complete path to the page (including the site http, domain …)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

More links:

There are no stupid questions! Let's talk

FOLLOW US

Find us on Adobe Muse Resources

 

© Copyright 2017-2018 MWuse

ACCESS TO ALL WIDGETS & THEMES

(BY MUSE TO WORDPRESS)

You will be free to leave and to continue using the downloaded themes and widgets.

Discover   /   Installation   /   Tutorials   /   Shortcodes   /   FAQ   /   News   /   mwuse.com - Powered by Muse and WordPress