barbara

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Broken Images #4150

    barbara
    Participant

    No… My server tech and I discovered the bug just a few days ago after I’d updated the plugin. That’s why I’ve been sending screenshots here and trying to figure out what might be causing my issues.

    in reply to: Broken Images #4148

    barbara
    Participant

    1.2.17005
    The changelog says that 1.2.18 is in progress at the moment.

    in reply to: Broken Images #4146

    barbara
    Participant

    I’m sorry, but I don’t see an update to make. I see where it’s listed as “In Progress” though. My boss would like a rough idea of when she can expect me to be able to make an actual update to see if this will work.

    in reply to: Broken Images #4144

    barbara
    Participant

    Thank you! Any idea on a time frame for the update that I can give to my boss?

    in reply to: Broken Images #4141

    barbara
    Participant

    Thank you! I was going nuts trying to figure out what the typekit part was about.

    I talked with my server tech and he said that he’s only seeing one error come through:
    [11-May-2018 18:45:28 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function mime_content_type() in /home/wamedia/public_html/wp-content/plugins/mwuse/extend/hero-files.php on line 33

    It’s come through a few times and it’s always the same.

    in reply to: Broken Images #4136

    barbara
    Participant

    homepage header
    Okay, so this is what the homepage header is supposed to look like. Most of the time it will behave but the logo, social media links, and service icons will sometimes break (not show up). I’m not sure what makes it happen sometimes and not others.

    I spoke to my server support guy and he showed me how to look at the information on the page.
    network information
    That’s when I saw this. Most of the scripts and images are being hit with a “304 Not Modified” error. I was told part of the error is due to the use of old code but wasn’t sure what that would mean. I was wondering if anyone here could offer some insight.

    in reply to: Broken Images #4134

    barbara
    Participant

    No. I spoke with the server support and found out the problem is old code. When I traced back through the files, all the files that were marked as containing outdated code (and thus breaking my images) were the theme files I created using Muse.

    in reply to: Can't Upload New Themes #4131

    barbara
    Participant

    Nevermind. I figured it out. I had to remake my test server.

    in reply to: Can't Upload New Themes #4130

    barbara
    Participant

    I don’t understand. I did update the plugin. That’s how I found out that it wouldn’t let me upload new themes to test.

    in reply to: WordPress capabilities #4093

    barbara
    Participant

    I’ve been using the template. I was just having trouble making new pages work in WordPress by assigning a template to them.

    Will plugins work in conjunction with a Muse to WordPress theme?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

There are no stupid questions! Let's talk

FOLLOW US

Find us on Adobe Muse Resources

 

© Copyright 2017-2018 MWuse

ACCESS TO ALL WIDGETS & THEMES

(BY MUSE TO WORDPRESS)

You will be free to leave and to continue using the downloaded themes and widgets.

Discover   /   Installation   /   Tutorials   /   Shortcodes   /   FAQ   /   News   /   mwuse.com - Powered by Muse and WordPress